da DA cs CS en EN fi FI de DE sv SV

Resultater:

Tre gode dage i herligt forårsvej i godt selskab bør give pote. Og det gjorde det!

Landsholdet markerede sig flot på 'pallen', og måske vigtigst af alt, vi vandt vandrepræmien 'fadet' i konkurrencen imod det svenske militære landshold.

Fadet er nu hjemme i Danmark foreløbigt indtil næste landskamp - 3-4 NOV 2018.


 

Trods andre store arrangementer - f.eks. TioMila - lykkedes det at samle ca. 26 startende til det 'lille' klassiske stævne i Skive med Lennart og Carsten som tovholdere.

Tusind tak for indsatsen til alle involverede og til deltagerne.

Resultater ses nedenfor.

FinlandDe to første afdelinger af World Cup 2017 er gennemført 5-6 MAJ i Finland. I et vanskeligt finsk terræn var Mikko Hölsö urørlig på hjemmebane, mens Karin Stenback fra Sverige placerede sig i toppen af world cuppen på spindesiden. Se resultater såvel som stillingen i World Cup efter de to første konkurrencer.


SwedenTo afdelinger af World Cup 2017 blev sammen med en stafetkonkurrence gennemført 26-28 MAJ med stævneområde i Falun, Sverige. Selv i svensk terræn var Mikko Hölsö urørlig, ligesom Caroline Sandelin fra Finland har sat sig solidt i spidsen i damerækken. Se resultater såvel som stillingen i World Cup efter de to første konkurrencer.


Holdet VM BO 2017 small

Danmark var pænt repræsenteret ved VM i Biathlon Orientering i Sundsvall, Sverige i perioden 17 - 20 AUG.

Landsholdet - M-21 og W-21 - og de 'lidt ældre' deltagere - M/W-35 til M/W-70 - havde nogle udfordrende orienteringsløb i et vanskeligt, stenet terræn. Læg hertil nogle ind imellem store regnbyger, der generede både i terrænet og på skydebanen, så var der blandet en skøn cocktail til nogle udfordrende dage.

Resultaterne:

Nina Bronze Klassisk small

Fremhæves skal Nina Najbjerg, der for andet år i træk betrådte skamlen ved VM. I år blev det til Bronze på 'kongedistancen' Klassisk. Flot kæmpet af Nina. Tillykke!

Også i masterklasserne blev der hentet metal hjem til Danmark i alle discipliner. Se nærmere herom i resultatlisterne ovenfor.

Mona Rasmussen, sportschef for landsholdet, sendte ovenstående rapport til DMI efter hjemkomsten.

Tak for indsatsen til landsholdet, og tak for venlig kappestrid til alle øvrige.